Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μπαλατσινού: «ήταν μεγάλο στοίχημα για την Ελένη να χαλάσει ένα γάμο με τρία παιδιά»

«Εδώ και δύο χρόνια έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, απλά δεν βλεπόμασταν», εξομολογείται για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού και αποκαλύπτει πώς έγινε η επανασύνδεση με την φίλη και κουμπάρα της, αλλά και όσα έγιναν μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Λάτσιο!

Το διαζύγιο με τον Λάτσιο και η δικαστική διαμάχη

Τα φιλαράκια τα καλά χάθηκαν τον Ιανουάριο του 2010, όταν ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους και η παρουσιάστρια του Alpha γύρισε σελίδα στη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Πέτρου και Τζένης κατά την διάρκεια διακοπών τους στα Άχλα. Μάλιστα, οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Ελένης - Ματέο είχαν δημοσιευτεί σε περιοδικό ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου...

«Ήμασταν πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι και είναι φυσιολογικό όταν κάποιος χωρίζει, μετά να χάνονται τα ζευγάρια. Ο Γιάννης Λάτσιος τότε ήταν ο αδύναμος κρίκος και επειδή ο Πέτρος τον γνώριζε από παλιά, στο Βέλγιο, σαν άντρας και φίλος, ήθελε να τον στηρίξει. Εγώ, πάλι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μιλήσω περί ηθικής και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι τσακώθηκα με την Ελένη επειδή ήμουν αντίθεση στο διαζύγιο. Δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά για κάποιο λόγο απομακρυνθήκαμε», εξηγεί η Τζένη Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση για την ψυχολογική κατάσταση της Ελένης λόγω του δικαστικού «πολέμου» με τον πρώην σύζυγό της, η φίλη και κουμπάρα απαντά: «δεν ξέρω τι λένε, η Ελένη λάμπει! Ήταν μεγάλο στοίχημα για εκείνη να χαλάει ένα γάμο με τρία παιδιά. Όλο αυτό που τράβηξε της έχει φύγει, ήταν ένα στοίχημα και το πέτυχε. Είναι στα καλύτερά της και είναι πολύ ευτυχισμένη! Είχα καιρό να την δω τόσο όμορφη και χαρούμενη».

Το πρώτο τηλεφώνημα και οι σχέσεις τους σήμερα

«Η Ελένη πήρε πρώτη τηλέφωνο τον Πέτρο όταν εκείνος κατέρρευσε», επισημαίνει η σύζυγος του παρουσιαστή και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επανασύνδεσης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν περίμενε το τηλεφώνημα και συγκινήθηκε από την μεγαλοψυχία της Ελένης, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού συνειδητοποίησε πως οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα και η Ελένη είναι ένας από αυτούς.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και η Τζένη ανταπέδωσε το τηλεφώνημα στην Ελένη και, έτσι, οι δύο γυναίκες είχαν την πρώτη τους θερμή επικοινωνία μετά από καιρό.

«Η Ελένη είναι πολύ καλή φίλη και μου είχε λείψει πολύ! Μας ενώνουν τα παιδιά, οι γέννες, οι αναμνήσεις, μια ζωή ολόκληρη… Με κάποιους ανθρώπους που τους θεωρείς δικούς σου, μπορεί κάποια στιγμή να απομακρυνθείτε και στο μέλλον να τα ξαναβρείτε ή να μην τα ξαναβρείτε ποτέ. Αν έχουν υπάρξει πολλές έντονες στιγμές με έναν άνθρωπο, πιστεύω, όσο και να έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείς!», σχολιάζει η παρουσιάστρια του Mega. Όσο για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις τους;
«Η Ελένη είναι ξανά στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη! Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε γνωστά στέκια. Θέλουμε και οι δύο να διαφυλάξουμε την σχέση μας αυτή τη φορά. Εγώ δεν θέλω να πουλήσω στα media τη φιλία μου με την Ελένη, όπως κάνουν άλλοι. Το θεωρώ ανήθικο», καταλήγει η Τζένη Μπαλατσινού.

source:  www.star.gr


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου