Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Άκαρπες οι πρώτες έρευνες για τα συντρίμμια στον Ινδικό

Άκαρπες είναι οι πρώτες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αντικειμένων που ενδέχεται να προέρχονται από το μοιραίο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, τα οποία «είδαν» οι δορυφόροι στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.


Μέχρι στιγμής, τέσσερα αεροσκάφη και επτά πλοία δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα δύο κομμάτια που έχουν μήκος έως 24 μέτρα και «εμφανίστηκαν» 2.500χλμ νοτιοδυτικά του Περθ.

Σύμφωνα με την αυστραλιανή αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα, οι έρευνες για σήμερα ολοκληρώθηκαν και θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.

Εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας του νορβηγικού φορτηγού πλοίου Hoeg St.Petersburg που έφτασε πρώτο στην περιοχή του νότιου Ινδικού Ωκεανού, είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι το πλοίο έμεινε επί 16 ώρες στην περιοχή των ερευνών.

Πρόσθεσε ότι το πλήρωμα που αποτελείται από 19 έμπειρους Φιλιππινέζους, ψάχνει για τα συντρίμμια του αεροσκάφους με κιάλια από το κατάστρωμα. Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά είναι η καλύτερη μέθοδος, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν τα ύποπτα αντικείμενα, προειδοποίησε ότι η επιβεβαίωση δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η ορατότητα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι περιορισμένη.

Tα ευρήματα των Αυστραλών επιβεβαίωσε και από την Κουάλα Λουμπούρ ο υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσεΐν: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε μια νέα ένδειξη» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Αργότερα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε ότι το νέο αυτό στοιχείο «είναι ό,τι πιο αξιόπιστο έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής», αλλά ζήτησε υπομονή μέχρι να επιβεβαιωθούν οι ενδείξεις.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν όπως και πριν.

- Source : http://www.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου