Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μετέδωσαν μια εικόνα που δεν... έπρεπε

Βίντεο από την γκάφα αμερικανικού καναλιού

Στη διάρκεια των ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων αρκετά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά.

Ωστόσο, η γκάφα που σημειώθηκε στο κανάλι Fox 31 του Ντένβερ των ΗΠΑ, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι.

Το κανάλι κάλυπτε σε ζωντανή μετάδοση τα άσχημα νέα για την πτώση ενός ελικοπτέρου κοντά στον πύργο-παρατηρητήριο «Space Needle» του Σιάτλ, που άφησε πίσω νεκρούς.

Το κανάλι άρχισε να προβάλλει μια σειρά άσχετων φωτογραφιών που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είχαν ελεχθεί εκ των προτέρων. Έτσι στον αέρα εμφανίστηκε και η φωτογραφία… ενός πέους! Αμέσως η μετάδοση διεκόπη με την εικόνα να επιστρέφει στο στούντιο, όπου η αντίδραση των παρευρισκομένων τα λέει όλα...



Το κανάλι έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ζητά συγγνώμη από τους θεατές.

«Ενώ μεταδίδαμε την έκτακτη είδηση σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου της ΚΟΜΟ-TV στο Σιάτλ, το Fox 31 Ντένβερ μετέδωσε κατά λάθος μια προσβλητική φωτογραφία, ενώ περιηγούνταν ζωντανά στις εικόνες που είχαν βγει στο Twitter από το σημείο του ατυχήματος.

Η φωτογραφία μεταδόθηκε λανθασμένα από το control room. Δεν προήλθε από το tablet που πολλοί θεατές είδαν να χρησιμοποιείται από έναν παρουσιαστή.

Ζητούμε συγγνώμη για την ακούσια μετάδοση της εικόνας και λαμβάνουμε άμεσα μέτρα για να αποφύγουμε ένα τέτοιο περιστατικό να συμβεί ξανά», καταλήγει η ανακοίνωση του καναλιού.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό…

Source : http://www.newsbeast.gr/

Fox3100:13reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου