Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φίλος του Σάκη Μπουλά τον ζωγράφισε στο κράνος του!

Του λείπει πολύ ο γνωστός ηθοποιός

Για τα κοινά τους ενδιαφέροντα και την έλλειψη του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξη του: "Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί, ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε, του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μία δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν".
Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στην επιτυχημένη σειρά «50 – 50» και πέρα από την άψογη συνεργασία προέκυψε και μια δυνατή φιλία. Όσο για την ιδέα να βάλει την εικόνα του Σάκη Μπουλά στο κράνος του, παραδέχθηκε ότι το «έκλεψε» σαν ιδέα από τον Βαλεντίνο Ρόσι, που έβαλε στο κράνος του τον αδικοχαμένο φίλο του.
Πώς θα αντιδράσει στην αρνητική κριτική για αυτή την επιλογή του;: "δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τον πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά".


  
source: http://www.faysbook.gr



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου