Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"ΦΤΑΙΕΙ" Ο BALOTELLI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ BOEING 777 ΤΗΣ MALAYSIAN AIRLINES?

Μόνο αυτό δεν περίμεναν να ακούσουν οι δημοσιογράφοι στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Μαλαισίας Azharuddin Abdul Rahman για τα νεότερα σχετικά με την εξαφάνιση του αεροπλάνου της Malaysian Airlines.

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει την εμφάνιση των επιβατών που είχαν τα κλεμμένα διαβατήρια, είπε: "οι ανθρωποι που είχαν τα κλεμμένα διαβατήρια δεν έμοιαζαν με ασιάτες." Όταν ένας από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε να πει περίπου πως έμοιαζαν είπε με περίεργη προφορά: "Ξέρετε έναν ποδοσφαιριστή με το όνομα Balotelli?" Οι δημοσιογράφοι μην πιστεύοντας στ' αυτιά τους, φώναξαν το όνομα Balotelli για να δουν την αντίδρασή του και τότε εκείνος απάντησε: "Ναι. Balotelli". Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα την εθνικότητα του άνδρα. Ο Mario Balotelli είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου