Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Μια καθηγήτρια έδειξε σεξ βίντεο κατά λάθος σε μαθητές

Μια καθηγήτρια έδειξε κατά λάθος στους μαθητές της ερασιτεχνικό βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος.

Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο Forest Heights Middle School σε μια τάξη 12χρονών μαθητών.

Η καθηγήτρια, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, μπέρδεψε τα βίντεο και αντί να βάλει αυτό του μαθήματος, έβαλε ένα ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Στην συνέχεια, και αφού έγινε γνωστό το περιστατικό, η καθηγήτρια πήρε ένα ένα τους γονείς στο τηλέφωνο για να απολογηθεί για το λάθος της.

Ο Nicholas Tolerson, του οποίου ο γιος ήταν στην τάξη όταν προβλήθηκε το βίντεο κατανοεί το λάθος που συνέβη από την καθηγήτρια. Ωστόσο υπήρξαν και γονείς, οι οποίοι είχαν εξαγριωθεί με το λάθος της καθηγήτριας με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έξω από τη σχολική περιφέρεια του Little Rock στο Arkansas.

Η σχολική περιφέρεια αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της καθηγήτριας, καθώς και τι θα μπορεί να γίνει για να αποτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό ξανά στο μέλλον.

Source : www.ikypros.com.cy


Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου