Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πιο εύκολα απ' ότι περίμενε

Πιο εύκολα από ότι θα περίμενε ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με τους 3 βαθμούς από το Παφιακό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη χωρίς να εντυπωσιάσει έριξε 6 γκολάκια στην ΑΕΚ Κουκλιών και πέτυχε την 8η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

 Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Η ομάδα της Λευκωσίας «καθάρισε» το παιχνίδι από το 1ο κιόλας 25λεπτο.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έβγαζε φωτιές μέσα στο γήπεδο όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που βρήκε αλλά και την αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ και πέτυχε μια πολύ εύκολη νίκη, την πιο ευρεία στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρασαν απαρατήρητες οι απουσίες αφού όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν αντικατέστησαν επάξια τους απόντες.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ ενώ κέρδισε και το πέναλτι. Ο Αργεντινός σε 10 συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ μετρά 7 γκολ στο ενεργητικό του και 5 ασίστ. Στα θετικά της χθεσινού αγώνα και η παρουσία του Σέζαρ Σαντίν ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και έδειξε ότι έχει εκτελεστικές ικανότητες. ΟΜαντούκα πέτυχε το 10ο του γκολ με τον ΑΠΟΕΛ και χρειάζεται άλλα 3 για να ξεπεράσει τα 12 γκολ που πέτυχε στην περσινή χρονιά.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μοράις και Ντε Βινσέντι οι οποίοι δέχτηκαν εσκεμμένα κίτρινη κάρτα. Αντίθετα επιστρέφουν οι Βινίσιους και Αμορίν που αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Χθες η Ανατολική εξέδρα του Παφιακού ήταν κατάμεστη από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Στον αγώνα με τον Εθνικό οι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» αναμένεται να έρθουν μαζικά στο ΓΣΠ. Είναι πολύ πιθανόν η προσέλευση κόσμου να ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες.

Source : http://24sports.com.cy/

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου