Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Πάλι καλά που τα κατάφερε

Η Ομόνοια έφθασε σήμερα στο στόχο. Πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Εθνικό και συνεχίζει την προσπάθεια της για πλασάρισμα στην τετράδα.

Όμως παρά το ότι σκόραρε πολύ νωρίς με το Ρουσιά στο 7’ δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Δεν ικανοποίησε με την απόδοση της και δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Εθνικό που ήταν πιο οργανωμένος και επικίνδυνος και έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ενώ βρήκε εμπόδιο και τοΜορέιρα που σε δυο περιπτώσεις (47΄σουτ Τσιντί, 73΄σουτ Στόλερ) ενέργησε σωτήρια για την ομάδα του.

Οι πράσινοι ήταν καλοί μόνο σε κάποια διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη η εικόνα τους ήταν πολύ μέτρια, αφού δεν κατάφερναν να οργανωθούν κεντροεπιθετικά και οι περισσότερες προσπάθειες τους έμεναν ημιτελείς.

Mε σύστημα 4-2-3-1 αγωνίστηκε η Ομόνοια. Τερματοφύλακας ήταν ο Μορέιρα και κεντρικοί αμυντικοί οι Σερφά καιΑλαμπί. Στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας ήταν οι Σκαραμοτσίνο και Θερβέρα, ενώ στο κέντρο σαν αμυντικοί μέσοι έπαιξαν οι Σερζίνιο και Μαργκάσα. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου αγωνίστηκε ο Σκέμπρι,που είχε στα δεξιά και τα αριστερά του τους Ρούμπιο και Πλατινί. Αιχμή του δόρατος ο Ρούμπιο. Μπήκε ο Εφραίμκαι βγήκε (αποδοκιμαζόμενος) ο Πλατίνι στο 61’, ο Λεάντρο αντί του Ρουσιά στο 75’ και ο Κυριάκου αντί τουΘερβέρα στο 79’. Εκτός από το Μορέιρα, θετική παρουσία είχαν οι Σερζίνιο, Αλαμπί και Σερφά.

Source : www.24sports.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου