Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - ΜΟΡΑΙΣ : Το σερί σταματά στις…40

Φτάσαμε μέσα Μαρτίου αλλά τελικά βρέθηκε αγώνας στο φετινό καλεντάρι του ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε πως ο Νούνο Μοράις δεν θα πάρει λεπτό συμμετοχής.

Με την κίτρινη κάρτα που πήρε, φάνηκε να την επιδιώκει, συμπλήρωσε τέσσερις και έτσι ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος.

Ο Μοράις είχε εμπλοκή και στα 40 παιχνίδια των «γαλαζοκιτρίνων» μέχρι τώρα στη σεζόν, 24 πρωτάθλημα, 10 Ευρώπη, 5 κύπελλο, σούπερ καπ, αλλά ήρθε η ώρα αυτό το σερί συμμετοχών να τερματιστεί.

Αν δε υπολογίσουμε και την περσινή σεζόν το σερί του πάει στις 44 αγώνες αφού είχε χάσει, πάλι με κάρτες, τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ με την Ανόρθωση.

Μέχρι τώρα καλύτερη σεζόν του από πλευράς συμμετοχών ήταν το 2011-12 όπου έπαιξε στα 48 από τα 52 παιχνίδια της περιόδου, νούμερο που μπορεί να ξεπεράσει φέτος. Σε ότι δε αφορά στο πρωτάθλημα, τις περιόδους 2008-09 και 2010-11 κατέγραψε 30 συμμετοχές νούμερο που επίσης μπορεί να ξεπεράσει.

Source : www.24sports.com.cy


Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου