Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε τα μεσάνυκτα στη Λεμεσό με θύματα δύο πρόσωπα , ένα 46χρόνο ιδιοκτήτη χώρου όπου διεξάγεται τόμπολα στη Λεμεσό και τη 23χρόνη αλλοδαπή συμβία του.

Η απόπειρα διαπράχθηκε στη 1 τα μεσάνυκτα στο χωριό Απαισιά όπου ο 46χρόνος διατηρεί την οικία του. Το ζεύγος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστα πρόσωπα όταν επιχείρησε να κατεβεί από το αυτοκίνητο του για να μεταβεί στην κατοικία του. Οι πυροβολισμοί έπληξαν και τους δύο στα σημεία των γεννητικών οργάνων. 

 Τραυματισμένα, τα θύματα μετέβησαν με το αυτοκίνητο τους στο νοσοκομείο Λεμεσού , όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν δεχθεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο. Οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ οι γιατροί των πρώτων βοηθειών ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο και τη σκηνή της απόπειρας φόνου, αντίστοιχα. Η 23χρόνη αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σφαιριδίων. 

 Η κατάστασης της υγείας του ζεύγους αν και σοβαρή θεωρείται εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται υπό φρούρηση στο κρατικό νοσοκομείο. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου και τα ελατήρια των δραστών.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου