Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Οικογένεια επιβάτη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines συνδέθηκε με το κινητό του

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που χάθηκε το Σάββατο από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ με 239 επιβαίνοντες. 

Ταυτόχρονα η έρευνα διευρύνεται και σε αυτή συμμετέχουν πλέον και πράκτορες του FBI, μετά τη διαπίστωση ότι δύο από τους επιβάτες ταξίδευαν με κλεμμένα διαβατήρια, επομένως τίθεται και ερώτημα για τρομοκρατική ενέργεια. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια ενός κινέζου επιβάτη του αεροσκάφους κάλεσε το κινητό του τηλέφωνο και κατάφερε να συνδεθεί. 

Έτσι τώρα, οι μαλαισιανές αρχές προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σήμα για να εντοπίσουν το Boeing, όπως μετέδωσε σήμερα κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της Κίνας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Beijing Television ανακοίνωσε ότι κάλεσε επίσης το κινητό τηλέφωνο του άνδρα και αρχικά φάνηκε να λειτουργεί, όμως στη συνέχεια η κλήση διακόπηκε. Το Boeing 777 στο οποίο βρίσκονταν 227 επιβάτες 14 εθνικοτήτων και 12 μέλη του πληρώματος, χάθηκε από τα ραντάρ το Σάββατο γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα, 19:30 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας), δηλαδή περίπου μία ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο. 

Source : http://www.philenews.com

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου