Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δημοσίευμα λέει: ΔΙΑΣ & ΚΑΝΑΛΙ SIGMA - ΕΝΑΣ... ΜΠΑΙΝΕΙ - ΔΕΚΑ... ΦΕΥΓΟΥΝ

Οι Αγάπιος Παπαιωάννου (τμήμα marketing), Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου (διευθύντρια sales & marketing), Μέλανη Στέλιου (διευθύντρια προγράμματος ΣΙΓΜΑ), Νεκτάριος Πετεβίνος (δημοσιογράφος-αθλητικογράφος), Στέλλα Στυλιανού (δημοσιογράφος στην εφημερίδα Σημερινή και ραδιοφωνική παραγωγός του Ράδιο Πρώτο), έδωσαν μέσα στον τελευταίο μήνα παραίτηση από το συγκρότημα ΔΙΑΣ και την τηλεόραση του Sigma.


Κι ενώ οι λόγοι της παραίτησής τους διαφέρουν, η πραγματικότητα είναι μια: Στο Sigma επικρατεί ένα κλίμα «ξεκαθαρίσματος» και ανακατατάξεων.  «Τοποθετούνται τα πράγματα σε μια νέα τάξη πραγμάτων.

Πρόκειται για μια καινούργια ιεραρχία που διαμορφώνεται σιγά-σιγά με τρόπο που να επιτελείται ένα ξεκαθάρισμα. Άνθρωποι δηλαδή που δεν θέλουν πια να συνεχίσουν, για τον δικό τους λόγο ο καθένας-αν και τους έδωσε το κανάλι και δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες- αποχωρούν.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες ανακατατάξεις, έστω και ανεπίσημες, τους δυσαρέστησαν, για τους δικούς τους λόγους. Βέβαια, αυτό επιτρέπει στο προσωπικό που παραμένει να είναι και οι άνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουν, δίχως σύννεφα ρευστότητας πάνω από το κεφάλι τους…» είπε στο elita.com.cy στέλεχος του καναλιού.  

Μαζί με τις αποχωρήσεις, άλλη μια αλλαγή έρχεται να προστεθεί, αυτή της μετακίνησης της μέχρι πρότινος διευθύντριας των περιοδικών του Ομίλου, Μαριλένας Ιεροδιακόνου, η οποία μετά από την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου, ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας Marketing.

Πηγές: showtime-cy.blogspot.com & philenews

ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου