Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πλέον στόχος οι... Παναγιώτηδες

Χρειαζόταν μια νίκη η Ανόρθωση για να ανεβάσει και αυτοπεποίθηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να τη βρει.

Με τρόπο που «σκοτώνει» τη ψυχολογία αντί να την ανεβάζει, χαρακτηριστικό το σκηνικό με τον Μάκο, ήρθε η ισοφάριση και η περίπτωση εξόδου στην Ευρώπη μάλλον απομακρύνεται οριστικά.

Δεν μας έχει δείξει ότι το ‘χει στα δύσκολα η φετινή ομάδα και για να γυρίσει την κατάσταση θα χρειαστεί σερί νικών σε ντέρμπι οπόταν μετά από εφτά χρόνια η ομάδα θα μείνει χωρίς ευρωπαϊκό ταξίδι.

Οπόταν αναγκαστικά το μπάτζετ θα σφίξει κι άλλο και παιδιά όπως τον Λοΐζίδη θα κληθούν να δώσουν πράγματα όχι σε συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ αλλά στην πρώτη γραμμή. Τέτοια παράδοση δεν έχει η Ανόρθωση σε ανάδειξη ταλέντων, όμως οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και αφού έσπασαν όλες οι θετικές τα τελευταία χρόνια καιρός είναι να σπάσει και μια αρνητική.

Ο Παναγιώτης πάντως έγινε ο ένατος Κύπριος που παίρνει συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος φέτος, δέκα με τονΓιάννο Οκκά που όμως δεν είναι πια στην ομάδα, οπόταν μια βάση υπάρχει. Το αν αρκεί για να έχει η ομάδα αξιοπρεπή πορεία υπάρχει ένα διάστημα σημαντικών αγώνων για το κρίνουμε εμείς αλλά προπάντων οι αρμόδιοι. Προσοχή όμως, δεδομένα για να έχουν τύχη οι μικροί και γενικώς οι Κύπριοι να αποτελούν τη βάση της ομάδας, χρειάζονται και κάποιους ξένους που να κάνουν όντως τη διαφορά. Με ήττες και έκτες θέσεις η Ανόρθωση παίκτες που να της κάνουν δεν γίνεται να βγάλει.

Οι συμμετοχές των Κύπριων

Αβραάμ 18(6)

Δημητρίου 17(3)

Μακρής 14(8)

Σιέλης 10(2)

Οκκάς 10(6)

Οικονόμου 5

Μαραγκός 3(2)

Θεοδώρου 2(1)

Ανδρέου 1(1)

Λοϊζίδης 1

* Σε παρένθεση οι αγώνες που μπήκαν ως αλλαγή

Source : www.24sports.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου