Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ- «Πνέει τα λοίσθια» η συνεργασία ΑΠΟΕΛ- LTV

Στα πρόθυρα λήξης της συνεργασίας με τη LTV βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το τι μετέδωσε το ραδιόφωνο του Super- ΣΠΟΡ-FM, η ομάδα της Λευκωσίας έχει πάρει τη νομική οδό για να απεγκλωβιστεί από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει με την L.T.V και πλέον είναι θέμα δικαστικής απόφασης για να ξεκαθαρίσει ο χρόνος ολοκλήρωσης αυτής της συνεργασίας.

Σύμφωνα με το τι μεταδόθηκε «από την πλευρά του επίσημου ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να εκδοθεί δικαστικό διάταγμα (βλέπε κατόπιν σχετικής προσφυγής της εταιρείας) το οποίο θα απαγορεύει στην L.T.V, να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ και η προσφυγή, στηρίζεται στο ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δείχνει εδώ και αρκετό καιρό ασυνέπεια στην εκπλήρωση των οικονομικών της υποχρεώσεων».Ένα χρηματικό ποσό που ξεπερνά ελαφρώς το ένα εκατομμύριο ευρώ (γίνεται λόγος για 1.1εκ) είναι απλήρωτο και αφορά μάλιστα την περσινή και την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η L.T.V δεν είναι μόνο συνεργάτης του ΑΠΟΕΛ, αλλά σαν εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος με ποσοστό 8.99% που αναλογεί σε 228.307 μετοχές. Άλλες πλατφόρμες παρακολουθούν την κατάσταση και περιμένουν τις εξελίξεις.


Source : www.24sports.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου