Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Έσπασε" η εκεχειρία στην Ουκρανία – Νέες συγκρούσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας – Σκληρές εικόνες – ΔΕΙΤΕ LIVE

`Έσπασε` η εκεχειρία στην Ουκρανία – Νέες συγκρούσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας – Σκληρές εικόνες – ΔΕΙΤΕ LIVE- Συγκλονίζουν οι εικόνες από την πλατεία Ανεξαρτησίας

- Λίγες ώρες κράτησε η εκεχειρία που κήρυξαν Γιανουκόβιτς και αντιπολίτευση
- 28 οι νεκροί των συγκρούσεων στην Ουκρανία μόνο το τελευταίο 48ωρο
- Ρίψεις νερού από τις κυβερνητικές δυνάμεις, μολότοφ από τους διαδηλωτές
- Στο Κίεβο ήδη οι υπουργοί Εξωτερικών Γαλλίας, Γερμανίας και Πολωνίας
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Εκεχειρία ήταν και πάει. Ούτε 12 ώρες δεν κράτησε η κατάπαυση πυρός που κήρυξαν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, το πολεμικό σκηνικό "επέστρεψε" στην πλατεία Ανεξαρτησίας και οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ συγκλονίζουν.



Διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και ανακατέλαβαν την πλατεία Ανεξαρτησίας, το σύμβολο του κινήματος αμφισβήτησης του Γιανουκόβιτς.

Οι εικόνες σοκάρουν: άνθρωποι αλλόφρονες να μεταφέρουν τραυματίες σε αυτοσχέδια φορεία. Φωτιές, εκρήξεις, ρίψεις νερού από την αστυνομία, μολότοφ από τους διαδηλωτές.







Και όλα αυτά ενώ ο επίσημος απολογισμός των νεκρών ΜΟΝΟ το τελευταίο 48ωρο "ανεβαίνει" στους 28, ενώ οι τραυματίες φτάνουν στους 287.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, τέσσερις νέοι μικρότεροι των 18 ετών και δύο αλλοδαποί περιλαμβάνονται στους τραυματίες από τις συγκρούσεις χθες το βράδυ στο κέντρο του Κιέβου, σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων.

Πηγή: newsit.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου