Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Υπέγραψαν 18χρονο με σύνδρομο Down οι Σίξερς! (VIDEO)

Οι Σίξερς δε θα μπουν στα playoffs, αλλά είναι... Πρωταθλητές στα μάτια του 18χρονου Κέβιν Γκρόου, τον οποίο υπέγραψαν για 2 ημέρες!

Ο νεαρός εκτελεί χρέη μάνατζερ σε λύκειο της περιοχής και προ ημερών είχε την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στο παρκέ. Τα στιγμιότυπα με τα 4 τρίποντά του έκαναν το γύρο του διαδικτύου, τραβώντας και το βλέμμα του προέδρου και γενικού διευθυντή των 76ers, Σαμ Χίνκι, ο οποίος του προσφέρε τη δυνατότητα να ζήσει για 48 ώρες μία μοναδική εμπειρία!

Η ομάδα της Φιλαντέλφια ανακοίνωσε την υπογραφή του (18/2) και τον υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της για την καθιερωμένη παρουσίαση και προπόνηση.

H πρώτη ημέρα του συμβολαίου του επίσης θα τον βρει στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αρχικού ξεμουδιάσματος εν όψει εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στους Καβαλίερς (02:00), λίγο αργότερα θα επιστρέψει με την ομάδα και θα πάρει θέση δίπλα σ' όλους τους παίκτες για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ σ' ένα απ' τα time outs θα υποδεχθεί στο παρκέ τους συμπαίκτες του στη σχολική ομάδα για μία ξεχωριστή παρουσίαση.


Πηγή: www.sigmalive.com

Διαβάστε την είδηση με τα περισσότερα κλικ αυτή την βδομάδα  Ε Δ Ω

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου