Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε τις υποψηφιότητες για τις εκλογές της 28ης Φεβρουαρίου στην Ομόνοια!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε των κατάλογο των υποψηφίων για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Hilton Park στη Λευκωσία.

Η επίσημη ενημέρωση:
Έχει ολοκληρωθεί σήμερα, 20/02/2014 και ώρα 17:00, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας. Η Εκλογική Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 28/02/2014 και ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Ο κατάλογος των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά, έχει ως ακολούθως:



Στις αμέσως επόμενες μέρες θα ζητηθεί από όλους τους υποψηφίους να παραθέσουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα δημοσιευθεί στο www.omonoia.com.cy.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στη Συνέλευση έχουν όλα τα τακτικά μέλη, που έχουν εγγραφεί πριν τις 28/11/2013.

Όλα τα μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν τη Συνέλευση, δηλαδή να έχουν εξοφλήσει και τον Ιανουάριο 2014. Μέλη τα οποία δεν θα είναι τακτοποιημένα, δεν δικαιούνται να παρευρίσκονται ή να συμμετάσχουν στη Συνέλευση.

Τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των μελών, μπορεί να γίνει μέχρι τις 25/02/2014. Ακολούθως η διαδικασία θα ανασταλεί για δύο ημέρες και δεν θα γίνονται εισπράξεις στις 26 και 27 του μήνα, για να καταρτιστεί ο κατάλογος όσων δικαιούνται να ψηφίσουν.

Στις 28/02/2014, ημέρα διεξαγωγής της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης, πέραν των συνεργείων εγγραφής των μελών, θα υπάρχουν στον χώρο και συνεργεία είσπραξης συνδρομών. Παρά το πιο πάνω, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις συνδρομές τους, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας την ημέρα της Συνέλευσης.

Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, τα μέλη του Σωματείου οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, σε σχέση με την ταυτότητά τους (πολιτική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης).

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου