Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το ΦΑ θα καθορίσει τη λύση του Κυπριακού - Γιλντίζ: O πιο εφικτός τρόπος μεταφοράς του αερίου είναι με αγωγό μέσω Τουρκίας.

Για τους Τούρκους ο εφικτός τρόπος μεταφοράς φυσικού αερίου είναι με αγωγό μέσω Τουρκίας.
Σημαντικές για τον τομέα της ενέργειας χαρακτήρισε τις πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, προσθέτοντας ότι ο πιο εφικτός τρόπος μεταφοράς του αερίου είναι με αγωγό μέσω Τουρκίας.

Οπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι το υπουργείο του θα κάνει τις τεχνικές μελέτες και θα τις υποβάλει στον Πρωθυπουργό, ο οποίος, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις, θα προβεί σε ανακοινώσεις.

 Ωστόσο, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι αυτή δεν είναι μια απόφαση που θα την λάβει από μόνος του ο τομέας της ενέργειας, προσθέτοντας ότι όσο υπάρχει πολιτική δυνατότητα τότε και η οικονομική δυνατότητα αποκτά αξία.

"Επομένως αφού εμείς κάνουμε τις τεχνικές μας εργασίες θα τις υποβάλουμε στον Πρωθυπουργό μας ο οποίος θα τις ανακοινώσει στην κοινή γνώμη ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις", είπε ο Τανέρ Γιλντίζ.

Πηγή: kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου