Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Με 16 δισ. το Facebook εξαγόρασε το WhatsΑpp - Αγορά 16 Δισεκατομμυρίων. Η συμφωνία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης

Το WhatsΑpp έχει περίπου 450 εκατομμύρια
χρήστες με το 70% να το χρησιμοποιεί καθημερινά
16 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ θα στοιχήσει η αγορά της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών, WhatsΑpp, από τον κολοσσό Facebook.

Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου. Το Facebook θα προχωρήσει στην πληρωμή με μετρητά καθώς και με μετοχές, όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων.

Ως γνωστό το WhatsΑpp πρόκειται για πλατφόρμα σε κινητά τηλέφωνα, μέσω της οποίας επιτρέπεται η ανταλλαγή μηνυμάτων και φωτογραφιών μεταξύ των χρηστών. Η πλατφόρμα έχει πέραν των 470,000 χρηστών με το 70%  των οποίων να κάνουν καθημερινώς χρήση του WhatsΑpp.

«Το WhatsΑpp βρίσκεται στον δρόμο, να συνδέσει περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Facebook Mark Zuckerberg.

Το Facebook αριθμεί περίπου 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες.

Πηγή: kathimerini.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου