Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα ληστείας πριν από λίγο σε τράπεζα στη Λάρνακα! Συνελήφθη ο δράστης!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα ληστείας πριν από λίγο σε τράπεζα στη Λάρνακα! Συνελήφθη ο δράστης!Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα

Απόπειρα ληστείας διεπράχθη το πρωί σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, πολύ κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o ληστής έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπο του και κρατώντας κομμένο δίκαννο εισήλθε σε υποκατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας στο κέντρο της Λάρνακας και φωνάζοντας ληστεία απαίτησε από την ταμεία τα λεφτά που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

Γύρω στις 7:20 σύμφωνα πηγές της ιστοσελίδας μας ο φερόμενος ως δράστης ακολουθώντας γυναίκα υπάλληλο που εργαζόταν στη τράπεζα εισήλθε στο υποκατάστημα από την πίσω πόρτα. Ο διευθυντής της τράπεζας, ο οποίος βρισκόταν εντός του υποκαταστήματος αντιλήφθηκε το περιστατικό και αμέσως ήχησε τον συναγερμό ο οποίος είναι ενωμένος με την Αστυνομία άντρες της οποίας με αστραπιαίες κινήσεις βρέθηκαν στην σκηνή και συνέλαβαν τον επίδοξο ληστή.

Πρόκειται για 56χρονο από τη Λεμεσό ο οποίος στις 10 το πρωί θα παρουσιαστεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου