Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ - Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Αφού βρήκε βολική τη λύση για συμπαραγωγή σειρών με την Ελλάδα, ο ΑΝΤ1 Κύπρου ετοιμάζει και τρίτη σειρά σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία της Αίγιας Fuxia, ο Λώρης Λοϊζίδης επιστρέφει στον ΑΝΤ1, με νέα αισθηματική κομεντί. Αυτή τη φορά ο γνωστός σεναριογράφος έρχεται χωρίς τη Χριστιάνα Αρτεμίου, αφού ως γνωστό μετά την επιτυχία της Αίγιας οι τηλεοπτικοί δρόμοι τους έχουν χωρίσει. Έχοντας ως δεδομένο τις ανάγκες του για τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1, αποφάσισε ότι πέραν από τον δεύτερο κύκλο του «Μπρούσκο» και τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Μουσκοβία «Όμικρον Αρνητικό» θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του και μία τρίτη κωμική παραγωγή. 

 Έτσι λοιπόν έβγαλε από το συρτάρι την πρόταση του Λώρη Λοϊζίδη «Πρώτη Σταγόνα», που κατέθεσε πέρσι το Μάρτιο λίγο πριν την οικονομική κατάρρευση, αλλά λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής της δεν προχώρησε στην υλοποίησή της. 

Ένα χρόνο μετά, οι ιθύνοντες του σταθμού ζήτησαν από τον σεναριογράφο να καταθέσει εντός των επόμενων εβδομάδων ένα πιλοτικό επεισόδιο της παραγωγής, προτού ανάψουν το πράσινο φως, καθώς θα γίνει συμπαραγωγή με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος. 

 Στη σειρά θα συμπρωταγωνιστήσουν Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί και τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται κατά κύριο μέρος σε χωριό της Κύπρου, αφού η ιστορία έχει να κάνει με το μυστικό που κρύβεται πίσω από την επιτυχία ενός κρασιού και μιας παράνομης… αγάπης.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου