Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Tα χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε... Στην επόμενη φάση η Ολλανδία!

Δεύτερο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 για την Ολλανδία, δεύτερη ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τους «Οράνιε» μετά το 3-2 στο απίστευτο παιχνίδι με την Αυστραλία.

Η Ολλανδία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014, μετά το 3-2 επί της Αυστραλίας, σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε. Οι «Οράνιε» άνοιξαν πρώτοι το σκορ, ισοφαρίστηκαν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα εξαιρετικά «καγκουρό», κατάφεραν όμως να πετύχουν δυο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών και να πάρουν σπουδαία νίκη που τους φέρνει στα νοκ-άουτ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των άλλων αγώνων.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, ΜακΓκάουαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντάβιντσον, Τζέντινακ, ΜακΚάι, Μπρεσιάνο, Λέκι, Όαρ, Τιμ Κέιχιλ (69' Χάλοραν).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ : Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Φλάαρ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι (45'+3 Ντεπάι), Μπλιντ, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (78' Βαϊνάλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι.

Κάρτες: 43' Τιμ Κέιχιλ, 47' Φαν Πέρσι

*συμπλήρωσαν κάρτες.

Γκολ: 21' Τιμ Κέιχιλ, 54' πέν. Τζέντινακ / 20' Ρόμπεν, 58' Φαν Πέρσι, 68' Ντεπάι

Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου