Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ανακοινώνεται ο Νούχου, τα βρίσκει με Σιέλη

Ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση προχωρά κανονικά και πιθανόν ακόμα και σήμερα να έρθει η επόμενη ανακοίνωση που θα αφορά τον Γκανέζεο αριστερό μπακ Ράζακ Νούχου που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα. 

Ο Φαν Λίουεν έχει θετική εικόνα για τον παίκτη, οι επαφές φτάνουν στο τέλος τους και απομένει ουσιαστικά να βάλει την υπογραφή του ο ποδοσφαιριστής και να ανακοινωθεί.

Όσον αφορά τους παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ με ο Αβραάμ τα βρήκε με τη διοίκηση στο μειωμένο συμβόλαιο που του προτάθηκε ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Βαλεντίνο Σιέλη παρά την αρχική διαφορά. Ο παίκτης θα τα πει ξανά με τους ιθύνοντες της ομάδας και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας.

Όσον αφορά τους Άντιτς και Βαλβέρντ δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη. Πιθανόν 2-3 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας να ξεκαθαρίσουν αυτές οι περιπτώσεις. Δεν θεωρείται σίγουρη πάντως η παραμονή τους στην ομάδα.

Κατά τα άλλα ο Χρήστος Πουλλαϊδης θα βρίσκεται από σήμερα στην Κύπρο και θα τρέξει όλα τα ανοικτά θέματα.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου