Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Λεμεσός: Μητέρα εισέβαλε στην σχολική αίθουσα και χτύπησε δύο 11χρονους γιατί κορόιδευαν το παιδί της

Λεμεσός: Μητέρα εισέβαλε στην σχολική αίθουσα και χτύπησε δύο 11χρονους γιατί κορόιδευαν το παιδί τηςΙδιαίτερη θέρμη στην υπεράσπιση του παιδιού της επέδειξε μητέρα ενός 11χρονου που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της Λεμεσού, καθώς αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όταν ο γιος της, παραπονέθηκε ότι τον κορόιδευαν συμμαθητές του.

Δέχθηκε τα πειράγματα συμμαθητών του την προηγούμενη ημέρα και κατήγγειλε την συμπεριφορά τους στη μητέρα του, η οποία αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα, προτού χτυπήσει σήμερα το σχολικό κουδούνι για την πρώτη ώρα διδασκαλίας.

Η μητέρα έστησε καρτέρι στους συμμαθητές του γιου της και αφού περίμενε να μαζευτούν στην τάξη τους το πρωί, εισέβαλε στη σχολική αίθουσα και άρχισε να εξυβρίζει τους δυο 11χρονους που τόλμησαν να τα βάλουν με το παιδί της.

Η γυναίκα όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί, αφού στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο τα δύο παιδιά και αποχώρησε, αφού δεν βρήκε τους υπόλοιπους συμμαθητές του γιου της, που μαζί με τα δύο άλλα παιδιά πείραζαν το παιδί της.

Πληροφορούμενοι το περιστατικό από τη διεύθυνση του σχολείου, οι γονείς των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση από την αγανακτισμένη μητέρα προέβησαν σε επίσημη καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η μητέρα του 11χρονου επιτέθηκε σε ανήλικους, αφού η ίδια εργαζόταν στο παρελθόν ως συνοδός για παιδιά με ειδικές ανάγκες και εκδιώχθηκε από την εργασία της όταν χτύπησε ένα από τα παιδιά.

Οι δυο 11χρονοι, δεν μπορούν να καταθέσουν εναντίων της γυναίκας σε αίθουσα δικαστηρίου, καθώς η νομοθεσία δεν επιτρέπει σε άτομα κάτω των 13 ετών να εμφανίζονται ως μάρτυρες κατηγορίας σε δικαστήρια, χωρίς την συναίνεση των γονέων τους, οι οποίοι δεν επιθυμούν να υποβάλουν τα παιδιά τους, σε τέτοια διαδικασία.

Η αστυνομία όμως έχει ήδη λάβει οπτικογραφημένες καταθέσεις από τους δύο ανήλικους και εναντίων της μητέρας εξετάζεται υπόθεση επίθεσης και εξύβρισης ανηλίκων.

tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου