Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΕΛ - Τρέχουν οι εξελίξεις

Η ΑΕΛ συνεχίζει τον προγραμματισμό της για την νέα χρονιά με το βάρος να πέφτει στην επιθετική ενίσχυση της ομάδας μετά και την οριστική κάθοδο του Καντού αλλά και την άφιξη των Εσπανα και Μορένο. Χτες ανακοινώθηκαν και τα φιλικά της ομάδας στην Αγγλία.

Περνάνε και ανακοινώνονται
Στην Κύπρο βρίσκονται οι Εσπάνα και Μορένο. Οι δυο βενεζουελάνοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά ακολούθως θα ανακοινωθούν. Ο Εσπάνα είναι κεντρικός αμυντικός και θα αποκτηθεί με ελευθέρα ενώ ο Μορένο ακραίος επιθετικός και θα αποκτηθεί ως δανεικός. Χτες η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΛ για τον 26χρόνο βραζιλιάνο επιθετικό Ντανιελζίνιο ενώ αργότερα άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον 23χρόνο Ισπανό Αντριάν Κόρπα ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Στο προσκήνιο είναι πάντα και το όνομα του βούλγαρου Μποζίνοφ.

Τελικά θα έρθει
Ο Ρικάρτο Καντού αφού έλυσε το συμβόλαιο του με την Κλούζ θα μπει στο αεροπλάνο και θα έρθει στην Κύπρο και την ΑΕΛ. Χτες είχαμε μπαράζ δηλώσεων του στον ρουμάνικο τύπο με τον Πορτογάλο να δηλώνει αρχικά ότι θα αγωιστεί στην Ρουμανία και σε ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη! αλλά όχι την Στεάουα. Έτσι οι φήμες περί πρότασης του από Άστρα και Πετρολούλ έδιναν και έπαιρναν αλλά λίγη ώρα αργότερα ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στην θέση τους με νέες δηλώσεις του ότι έρχεται στην ΑΕΛ αφού αποδέχτηκε την πρόταση της.

Τι παίζει με Νικολάου;
Θολό είναι το τοπίο για το αρχηγό της ομάδας Μάριο Νικολάου. Ο διεθνής μέσος έχει πρόταση από την ΑΕΛ για ανανέωση όμως δεν έχει υπογραφεί ακόμη. Στην ΑΕΛ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο Νικολάου θα συνεχίσει και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ΑΕΛ στην νέα χρονιά.

Σε χτεσινές δηλώσεις του που έκανε στο ελληνικό ραδιοσταθμό Σέντρα 103,3 ο Νικολάου δήλωσε ότι συζητάει με την ΑΕΛ χωρίς να αποκλείει να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα ακόμα και στην Ελλάδα. Ο Νικολάου είχε μιλήσει στο σταθμό για την Ιαπωνία, την οποία αντιμετωπίζει η Ελλάδα, και την οποία αντιμετώπισε η εθνικη μας ομάδα λίγο πριν το μουντιάλ.

Δυνατά φιλικά
Η ΑΕΛ επέλεξε την Μεγάλη Βρετανία και πάλι για την προετοιμασία της όπως και στην περσινή χρονιά. Μόνο που φέτος θα είναι κάποια χιλιόμετρα πιο νότια, στη περιοχή Μοντράμ λίγο έξω από το Μάντσεστερ. Εκεί η ΑΕΛ θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά με Στεάουα, Λουντογκόρετς, Χάτερσφιλντ και Οστάνδη. Η ΑΕΛ λόγω της καθυστέρησης να τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά δεν είχε την πολυτέλεια για πολλές μέρες ξεκούρασης αφού την Δευτέρα 23/6 ξεκινάει η προετοιμασία για την νέα χρονιά. 

Source : www,24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου