Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

"ΜΙΛΗΣΕ" Η ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ

Εξαιρετικά κρίσιμη, αλλά σταθερή, παραμενει η κατάσταση της υγείας του 14χρόνου αγοριού που πυροβολήθηκε χθες το απόγευμα από τον ίδιο του τον πατέρα, τον Ανδρέα Πίττη 41χρόνων από το Στρόβολο.

Το αγόρι νοσηλεύεται στην εντατική θεραπεία του νοσοκομείου Λευκωσίας διασωληνόμενο με τραύματα στον πνεύμονα, την πλάτη και άλλα σημεία του σώματος του. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να σώσουν τη ζωή του. Σε μια άλλη εξέλιξη, ολοκλήρωθηκαν το απόγευμα οι νεκροτομές που διενήργησε στα τρία άψυχα σώματα, της 37χρόνης γυναίκας, της εννιάχρονης κόρης της και του 41χρόνου αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. 

 Όπως ανέφερε ο κ. Σοφοκλέους, ο θάνατος των τριών επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία πυροβολισμού. Παράλληλα, οι ανακριτές αν και συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων σε σχέση με το οικογενειακό αιματοκύλισμα, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ζήλια και οι διαφορές μεταξύ του Πιττή και της γυναίκας του, όπλισαν το χέρι του 41χρόνου φονιά και αυτόχειρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν η 37χρόνη είχε προβεί σε καταγγελία στην αστυνομία, σε σχέση με ανάρμοστη συμπεριφορά του συζύγου της προς το πρόσωπο της, όταν μετά από λογομαχία ο 41χρόνος έβγαλε έξω από το σπίτι τους με βίαιο τρόπο την τότε σύζυγο του. Στη συνέχεια η 37χρόνη φέρεται να απέσυρε τη καταγγελία. 

 Σε μια άλλη παράμετρο επίσης, η αστυνομία έχει διαπιστώσει ότι το στρατιωτικό τυφέκιο με το οποίο ο 41χρόνος εκτέλεσε εν ψυχρώ τη γυναίκα και την 9χρόνη κόρη του, πυροβόλησε και τραυμάτισε κρίσιμα το 14χρόνο γιο του και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στην ζωή του, ήταν το G3 που του εμπιστεύθηκε η Ε.Φ. Το όπλο έχει παραληφθεί για τις σχετικές επιστημονικές εξετάσεις.

Source  : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου