Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Τι όπλισε το χέρι του 41χρονου Αντρέα Πίτη; Ίσως η μεγαλύτερη οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο

Τι όπλισε το χέρι του 41χρονου Αντρέα Πίτη; Ίσως η μεγαλύτερη οικογενειακή τραγωδία στην ΚύπροΜικρή η λέξη τραγωδία για να περιγράψει αυτό που έγινε χθες το απόγευμα στην οδό Αριάνδης στο Στρόβολο, όταν 41χρονος πατέρας σκότωσε την 9χρονη κόρη του, την πρώην σύζυγο του και τραυμάτισε σοβαρά τον 14χρονο γιό του ο οποίος χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Τι όπλισε όμως το χέρι του 41χρονου, ο οποίος μετά την απονενοημένη πράξη του με το ίδιο όπλο που σκότωσε μάνα και κόρη, έβαλε τέλος στη ζωή του;

Το τελευταίο διάστημα, ο Αντρεας Πιτής, σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του, γεγονός που μαρτυρούσε ότι βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγο του.

Η ίδια, αποχώρησε από το σπίτι τους στο Μάμμαρι και μετακόμισε μαζί με τα παιδιά της στην Ακρόπολη, γεγονός που προκάλεσε την οργή του 41χρονου υδραυλικού-σιδερά στο επάγγελμα.

fonos 4

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας, το τελευταίο διάστημα φαίνεται να πίεζε για επανασύνδεση, την ίδια στιγμή που η πρώην σύζυγο του, ή άτυχη Μαργαρίτα 37 ετών, βοηθός νηπιαγωγού στο επάγγελμα, είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Αυτό ήταν και η αφορμή που εξόργισε τον 41χρονο, ο οποίος πλέον διεκδικούσε την κηδεμονία των παιδιών του, με αποτέλεσμα, οι καυγάδες και οι εντάσεις να πολλαπλασιαστούν το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός μάλιστα...(διαβάστε περισσότερα στο tothemaonline.com)

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου