Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μπρούσκο Vs Δύο ξένοι… ή … Δάφνη vs Μαρίνα; Ποια προτιμάτε; (VIDEO)

marinaΗ Εβελίνα Παππούλια είναι μια απο τις πιο αγαπημένες μας ηθοποιούς… και αν δεν είναι σε εσάς είναι σε εμένα! χαχα!

Ο ρόλος της στη σειρά “Δυο ξένοι” , την έκανε να ξεχωρίσει και η αλήθεια είναι ότι έμεινε στην ιστορία ως η “ξανθια παρουσιάστρια Μαρίνα”.

Της Έλενας Τσιακούπη του socialista.com.cy

Η ανατροπή έρχεται με τον ρόλο της στη σειρά “Μπρούσκο”, όπου υποδύεται την Δάφνη. Η Δάφνη η οποία ήταν πόρνη πριν γνωρίσει τον Διαμαντή. Μια γυναίκα με τσαμπουκά,  αυθόρμητη αλλά πανέξυπνη με διαίσθηση. Ξεκάθαρη, αφελής αλλά όχι στα σημεία της Μαρίνας.

Δάφνη και Μαρίνα έχουν πολλές ομοιότητες και ταυτόχρονα πολλές διαφορές.

Νο1: Η Μαρίνα φαινόταν χαζούλα, αφελής και ευκολόπιστη…

Η Δάφνη το παίζει χαζούλα λόγω άμυνας και παιδικότητας, όμως είναι δυσκολόπιστη


Κοινό σημείο: Ο αυθορμητισμός τους και ο τσαμπουκάς τους. Είναι και οι δυο παιδιά του λαού ή καλύτερα μαγκάκια!

narub2s

Νο2: Η Μαρίνα, φαίνεται εύκολη, όμως δεν είναι. Της αρέσει το φλέρτ αλλά αμα δοθεί δόθηκε!

Η Δάφνη είναι σκληρή, θέτει όρια στο πόσο μπορεί κανείς να την πλησιάσει. Δεν δίνει δικαιώματα

Κοινό σημείο: Η Δάφνη ήταν πόρνη στο παρελθόν… και αυτό την στιγμάτισε. Την Μαρίνα την στιγμάτισε το ξανθό, το οποίο την έκανε να φαίνεται κάπως εύκολη… σε σημείο ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς να την χαρακτηρίσει την περιβόητη ατάκα με το απαγορευμένο επεισόδιο που κόπηκε “Πο….α”!

Νο3: Η Μαρίνα , δεν έχει γνώσεις σπουδές, όμως ξεκινά μαθήματα θεάτρου διότι ερωτεύεται τον Κωνσταντίνο και θέλει να αποδείξει ότι αξίζει πολύ περισσότερα απο αυτό που πιστεύουν οι άλλοι

Η Δάφνη αγαπά την μάθηση, διότι μέσα απο αυτή γίνεται καλύτερος άνθρωπος και διότι αγαπά τον Διαμαντή και θέλει να σταθεί ισάξια δίπλα του. Όσα πέρασε στο παρελθόν της έδωσαν σοφία.

Κοινό σημείο: Και οι δυο εκπαιδεύονται , μαθαίνουν ποίηση , φιλοσοφία , διαβάζουν βιβλία και αποκτούν μια κουλτούρα!

Θα μπορούσαμε να βρούμε και άλλα…Δεν ξέρω…όμως … ενώ οι δυο ρόλοι είναι διαφορετικοί…έχουν κάποια κοινά…και παρά τα κοινά τους, δεν μπορεί κανείς να συγκρίνει τον ένα ρόλο με τον άλλο. Ίσως ο ρόλος της “Δάφνης” , καταφέρει να επισκιάσει τον ρόλο της “Μαρίνας”. Εσείς τι λέτε;

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας!



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου