Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Champions League - Ώρα... αποδείξεων στο «Σαν Σίρο»

Στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου η Μίλαν θα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις υποδεχόμενοι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

 Η Ατλέτικο Μαδρίτης επισκέπτεται τους «ροσονέρι», έχοντας παραμείνει στην κορυφή της Primera Division μαζί με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά Πρωταθλήματα Ισπανίας των τελευταίων 20 ετών!

Η κάκιστη παράδοση της Μίλαν απέναντι σε ισπανικές ομάδες τα τελευταία χρόνια (σ.σ. μια νίκη σε οκτώ αγώνες) έρχεται να προσθέσει ένα... έξτρα βάρος στους «ροσονέρι», με τον Κλάρενς Ζέεντορφ να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να ορθοποδήσουν οι επτάκις Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι γηπεδούχοι είναι σε κατάσταση... συναγερμού και ο Κακά είναι αμφίβολος για το αποψινό ματς, την ώρα που οι Μοντολίβο και Μουντάρι (βασικοί) είναι εκτός αγώνα, όπως και ο στόπερ Ζαπάτα!

Αντίθετα, η Ατλέτικο ταξίδεψε στο Μιλάνο ως μια από τις τρεις ομάδες που τελείωσαν τη φάση των ομίλων χωρίς να γνωρίσουν ήττα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην υπολογίζει στους Τιάγκο, Φιλίπε Λουίς και Μανκίγιο, αλλά να έχει στο... οπλοστάσιο τον Ντιέγκο Κόστα που μετράει φέτος 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μπονέρα, Ραμί, Ντε Σίλιο, Εσιέν, Ντε Γιόνγκ, Εμάνουελσον, Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Κόκε, Γκάμπι, Ραούλ Γκαρσία, Ντιέγκο, Αρντά Τουράν, Ντιέγκο Κόστα.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου