Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Μετρά μόνο νίκες με Ντε Βινσέντι στην ενδεκάδα

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους του ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά.

 Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να απλοποιηθεί η αποστολή τους. Το 0-0 του 1ου αγώνα αναγκάζει το Γιώργο Δώνη να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ συνέστησε προσοχή στους παίκτες του αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι τεράστια όμως αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Λευκωσίας θα επιδιώξει μια ευρεία νίκη απέναντι στην «Αθάνατη» για να ικανοποιήσει και τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΓΣΠ. Με δεδομένο ότι η γενική είσοδος θα είναι στα 10 ευρώ ενώ επιπρόσθετα θα δοθούν και δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους, στις εξέδρες του γηπέδου της πρωτεύουσας αναμένεται να βρεθούν πέραν των 5 χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον αγώνα πρωταθλήματος. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χιώτης. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Κακά και Αντωνιάδη. Κόφτες θα είναι οι Μοράις και Βινίσιους.Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Χαραλαμπίδης και αριστερά θα αγωνιστεί ένας εκ των Αλωνεύτη ή Αλεξάνδρου. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σέρινταν με το Ντε Βινσέντι να κινείται λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Ντε Βινσέντι με τον ερχομό του συνέβαλε τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας παίκτης που με μια του κίνηση μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε ένα αγώνα και ήταν αυτό που έλειπε από την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ο ΑΠΟΕΛ μετρά μόνο νίκες με το Ντε Βινσέντι στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντινός ξεκίνησε βασικός στους 5 τελευταίους νικηφόρους αγώνες του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα όπως και στο νικηφόρο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.


Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου