Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφίες από τις «κορυφές του κόσμου»

Δείτε της εντυπωσιακές εικόνες της Lucinda Grange

Η ατρόμητη φωτογράφος Lucinda Grange ανεβαίνει στον ουρανοξύστη Chrysler στο Manhattan και μας χαρίζει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Στην πρώτη εικόνα που θυμίζει περισσότερο… Χόλιγουντ, η 25χρονη από το Hartlepool, του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται 61 ορόφους πάνω από το δρόμο.

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Lucinda ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και σκαρφάλωσε ή ανέβηκε σε τεράστια κτίρια για να κάνει τα κατάλληλα «κλικ» από την κορυφή.

Ανάμεσα στην εντυπωσιακή της συλλογή από φωτογραφίες, βρίσκεται και μία από την Πυραμίδα του Χέοπα, καθώς και άλλες από τις γέφυρες σε Νέα Υόρκη και Brooklyn.

Σίγουρα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και πολλές φορές η Lucinda πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να παρακάμψει τους άντρες της ασφάλειας κάθε περιοχής, ωστόσο αυτό είναι το χόμπι της και δεν είναι διατεθειμένη να το αφήσει.





















Source : http://www.newsbeast.gr/


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου