Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σταύρος Κωνσταντίνου: 10 ολόκληρα χρόνια από το Super Idol! – «Εμπιστεύτηκα σωστούς μα και λάθος ανθρώπους!»

Ο Κύπριος τραγουδιστής μέσα από το blog του, κάνει τη δική του απογραφή από τότε που σαν μικρό κι αμούστακο παιδί πήρε την βαλίτσα του γεμάτη όνειρα και έφυγε για την Αθήνα, για να διεκδικήσει την τύχη του στο talent show “Super Idol”…

Τα λόγια του Σταύρου Κωνσταντίνου είναι ειλικρινή, όπως είναι άλλωστε και ο ίδιος… Ένας καλλιτέχνης με Κ, ο οποίος ό,τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής  το έχει πετύχει με το σπαθί του…

«Mοιάζει σαν να ήταν χθες κι όμως σε αυτά τα 10 Χρόνια έζησα πολλά! Χαρές, λύπες, ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις! Ίσως αν δεν είχα αυτή την ευκαιρία του Talent Show, αυτή την στιγμή να μην είχα τη δυνατότητα να ζω ακόμη το όνειρο μου! Στα 10 αυτά χρόνια γέμισα με εμπειρίες, και έμαθα πολλά! Πολλά, που στο ξεκίνημα μου δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί είχα πέσει αμέσως στα βαθιά!

Εμπιστεύτηκα σωστούς μα και λάθος ανθρώπους! Πάντα σε κάθε ξεκίνημα πιστεύεις πως όλοι σε αγαπάνε και θέλουν να σε βοηθήσουν! Έλα όμως που αυτό δεν ισχύει, γιατί ο καλλιτέχνης πάντα ήταν και θα είναι ένα αναλώσιμο υλικό!

Κατάφερα, παρόλες τις τρικλοποδιές να είμαι ψυχικά δυνατός και ακόμη πιο δυνατός από όταν ήμουν πιτσιρίκι, και με τα πιο δυνατά εχέγγυα, κατασταλαγμένος πια χαράσσω την δικιά μου πορεία με σημαντικούς σταθμούς σε αυτήν όπως συνεργασίες με Γιάννη Σπανό, Γιώργο Θεοφάνους, Ναταλία Γερμανού, Αντώνη Βαρδή, Σταμάτη Κραουνάκη και πάρα πολλές σημαντικές εμφανίσεις σε συναυλίες και πίστες με ονόματα όπως Αντώνης Ρέμος, Γλυκερία, Καίτη Γαρμπή, Μαζωνάκη, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Σταμάτη Γονίδη, Μάριο Τόκα, Παντελή Θαλασσινό, Γιάννη Πάριο και πολλούς άλλους!!

Φτάνοτας στο σήμερα κατάλαβα ένα πράγμα. Το ήθος, η συνέπεια, η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η επιμονή είναι αυτά που χαράζουν σωστή πορεία. Χρειάζεται συνεχώς προσπάθεια και πίστη σε αυτό που κάνεις χωρίς να περιμένεις αμέσως την επιτυχία. Η επιτυχία χτίζεται με την πάροδο του χρόνου, αλλιώς θα είναι μια ψεύτικη φούσκα που ξαφνικά θα σκάσει.

Έτσι κι αλλιώς όλοι για κάποιο σκοπό ήρθαμε!

Ας καταλάβει λοιπόν ο καθένας μας τι του αξίζει και να παλέψει για αυτό!

Οι στιγμές μένουν και τα όνειρα συνεχίζονται… και όσο περνάνε τα χρόνια γίνεσαι σοφότερος και πιο δυνατός για τα επόμενα που έρχονται!»

Πηγή: newsit.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου