Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Η Επιστροφή της Κύπρου": Μας πλέκει το εγκώμιο Γερμανική εφημερίδα – Γίναμε χώρα πρότυπο αντιμετώπισης της κρίσης

Με ένα άκρως εγκωμιαστικό άρθρο της, η Γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, μας αναγάγει σε χώρα πρότυπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης κάνοντας λόγο για ασυνήθιστο φαινόμενο, με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Στο άρθρο της η Handelsblatt αναφέρει, ότι η χώρα μας κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να πετύχει τους στόχους της, ενώ βρίσκεται σε τροχιά ανάνηψης και επιτυχημένης προσπάθειας αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

Eπιπλέον στο άρθρο, γίνεται αναφορά και στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε ο λαός της Κύπρου στην αντιμετώπιση της κρίσης παρά τα αυστηρά μέτρα λιτότητας, αλλά και στις εξαιρετικές σχέσεις της Λευκωσίας με την Τρόικα.

Ωστόσο, παρά τα θετικά σημεία που εκθειάζει η εφημερίδα, κάνει εκτενή αναφορά και στα εμπόδια που υπάρχουν και πιο συγκεκριμένα στο φλέγον θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, όπου χαρακτηρίζει τους Ημικρατικούς Οργανισμούς, «Ιερές αγελάδες» αλλά και προπύργια κομματοκρατίας και ρουσφετιού. Τονίζει επίσης, πως τα συνδικάτα αποδείχτηκαν πολύ ισχυρά και αντιδραστικά στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου