Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πίστη για τη νίκη-πρόκριση

Μέρα κυπέλλου η σημερινή για τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν την φετινή περίοδο στην διοργάνωση με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι.

 Έχουν να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα και πάρα τις πολλές απουσίες που έχουν, δεν χάνουν την πίστη τους ότι μπορούν να πετύχουν το σκορ που θα τους στέλνει στα ημιτελικά.

Ενόψει του σημερινού αγώνα, ο Απόλλωνας έχει να αντιμετωπίσει εφτά προβλήματα. Ο Παπουλής είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι Χαμτανί, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Γκιέ και Ντανανάε.

Η πιθανή ενδεκάδα
Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, το πιθανότερο ο Απόλλωνας να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Βάλε κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Στυλιανού και αριστερά ο Ρομπέρ. Στα στόπερ οι Μερκής και Καρυπίδης.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κυριάκου, Γκουγιόν και Μεριέμ. Στα άκρα Ρέινα και Λόπεζ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Σανγκόι.

Με τον κόσμο για την ανατροπή
Την συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει και σήμερα ο Απόλλωνας. Περισσότεροι από 5000 φίλοι του Απόλλωνα αναμένεται να βρεθούν το απόγευμα στη Δυτική του Τσιρείου για να σπρώξουν την ομάδα τους προς την πρόκριση, ανατρέποντας τα δεδομένα του πρώτου παιγνιδιού.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας, οι φίλοι του Απόλλωνα θα δώσουν μαζικά το «παρών» τους για να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες έτσι, ώστε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να τους χαρίσουν μια μεγάλη πρόκριση.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου