Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λεβερκούζεν-Π.Σ.Ζ.:0-4 - Προκρίθηκε ήδη!

Ουσιαστικά στους ‘8’ του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν, που «σκόρπισε» τη Λεβερκούζεν με 4-0 μέσα στο «Μπάι Αρένα». Ξεχώρισε η γκολάρα του Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο αγώνας
Το πρώτο γκολ στην φάση των "16" του Champions League πέτυχε ο Μπλεζ Ματουιντί, ανοίγοντας το σκορ στην "ΜπάιΑρενα" για την Παρί Σεν-Ζερμέν μόλις στο 3ο λεπτό.

Από φοβερό πάσα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο Γάλλος μέσος βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Λένο για το 0-1, ενώ αυτό ήταν το 2ο πιο γρήγορο στην ιστορία της Παρί ΣΖ στην διοργάνωση (πρώτο αυτό του Βραζιλιάνου, Κρίστιαν, το 2001 κόντρα στην Γαλατάσαράι).

Στο 11' ο Ιμπραχίμοβιτς λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα των Παριζιάνων, καθώς πλάσαρε από κοντά με τον Λένο εξουδετερωμένο, αλλά η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού.

Ο Σπάχιτς στο 38' γκρέμισε στην περιοχή τον Λαβέτσι, ο Βίκτορ Κασάι έδωσε το πέναλτι και από τα 11 βήματα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ευστόχησε και έκανε το 0-2 στο 39'.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σουηδός με καταπληκτικό αριστερό σουτ έκανε το 0-3 "εκτελώντας" τον Λένο με "κεραυνό" λίγο έξω από την περιοχή, φτάνοντας τα 10 γκολ στην φετινή διοργάνωση (σε 6 ματς) και είναι πλέον πρώτος σκόρερ, καθώς αρχικά έπιασε και εν συνεχεία ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 9 τέρματα.

Συνθέσεις:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Σπάχιτς, Τοπράκ, Γκουαρδάδο, Ρόλφες (46' Ράιναρτς), Λαρς Μπέντερ, Γκονσάλο Κάστρο, Σαμ (62' Βόλσχαϊντ), Σον Χέουνγκ-Μιν (46' Μπραντ), Κίσλινγκ.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (67' Καμπάγ), Λούκας Μόουρα, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.


Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου