Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής της Mediatek MT6595: Όταν τα κινητά ξεπερνούν τους υπολογιστές

Και ναι, επιτέλους είμαστε στην στιγμή όταν τα κινητά μας έχουν παραπάνω επεξεργαστές από ότι οι υπολογιστές.

Ο λόγος για το νέο chipset της Mediatek με όνομα MT6595 όπου είναι από τους πρώτους που χρησιμοποιά αληθινά την τεχνολογία των 8 πυρήνων. Στο παρελθόν είχαμε δει την Samsung να έχει χρησιμοποιήσει 8 πυρήνες όπως στην περίπτωση του Galaxy Σ4 όπου όμως χρησιμοποιούσε μοναχα 4+4, δηλαδή 4 από τους πυρήνες τους σε ελαφριές δουλειές όπου δεν δημιουργούσαν τόσο φόρτο στην μπαταρία και τους άλλους 4 σε varies επεξεργασίες, άρα δεν ήταν αληθινό οκταπύρηνο.

Το MT6595 έχει οκτώ πυρήνες, τέσσερις Cortex-A17 και τέσσερις Cortex-A7 οι οποιοι λειτουργούν αρμονικά μαζί με τον έλεχο του κάθε πυρήνα από το chipset για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και της θερμοκρασίας.

Το νέο chipset θα υποστηρίζει τεχνολογία 4G/LTE καθώς και Bluetooth 4.0, NFC και καταγραφή και αναπαραγωγή 4k βίντεο.

Η Mediatek στοχεύει στις συσκευές μικρομεσαίας οικονομικής κατηγοριας αφού θα τοποθετεί το chipset της με μοναχα 100 και 200 δολάρια.

Αναμένουμε τις νέες συσκευές με το νέο chipset της Mediatek κατά το τέλος αυτού του χρόνου και στις αρχές του 2015.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

Source : http://m.thetechaholic.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου