Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εκκενώνονται περιοχές στη Αγγλία και την Ουαλία λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Χιόνια, βροχές και θυελλώδεις ανέμους προβλέπουν για τις επόμενες ώρες οι μετεωρολόγοι στη Μεγάλη Βρετανία.










Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη για τους Βρετανούς, που δοκιμάζονται από ένα νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Εκατοντάδες σπίτια στον νότο έχουν εκκενωθεί, καθώς οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα σε 124 περιοχές της Αγγλίας και της Ουαλίας.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος επισκέφθηκε ορισμένες από τις πληγείσες περιοχές, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, προκειμένου να επιβλέψει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων. «Ζητώ συγγνώμη από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την αντιμετώπιση αυτών των πλημμυρών» τόνισε ο βρετανός πρωθυπουργός.

Ενδοκυβερνητική κόντρα έχει ξεσπάσει για τους χειρισμούς στην κρίση, μετά τις καταγγελίες των κατοίκων για πλημμελή μέτρα. Περισσότερα από 800 σπίτια πλημμύρισαν την περασμένη εβδομάδα και χιλιάδες άλλα κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν.


Source : http://www.ant1iwo.com/


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου