Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Το θέλει πολύ αυτό το βήμα

Το κύπελλο είναι ο εναπομείνας στόχος της Ομόνοιας, όσον αφορά την κατάκτηση τίτλου για τη χρονιά 2013-14. Και αυτός ο στόχος περνά μέσα από το σημερινό (6μμ) παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Η νίκη με μηδέν παθητικό είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για την Ομόνοια σε σχέση με το στόχο της. Είναι επίσης αυτό το αποτέλεσμα, πολύ ευεργετικό στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που έχουν περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Ένεση και για τη ψυχολογία του κόσμου θα είναι η νίκη. Ένεση που θα συνδράμει και στη διάθεση των εισιτήριων διαρκείας που τόσο την έχει ανάγκη η ομάδα.

Οι Αλεχάντρο Κάσερες και Νέναντ Στάροβλαχ έχουν δυσκολίες στη συγκρότηση της ενδεκάδας, αφού απουσιάζουν οι Ασίς, Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα και Αλαμπί. Έκπληξη πάντως χαρακτηρίζεται η συμπερίληψη του Λεάντρο στην αποστολή, παρά το γεγονός, πως πρόσφατα χειρουργήθηκε στο ζυγωματικό. Παρών και ο Σκέμπρι που ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα, αλλά είναι αμφίβολο αν η τεχνική ηγεσία τον ρίξει από τα αρχή στο παιχνίδι. Εκείνος που είναι πιθανό να αρχίσει το παιχνίδι είναι ο Ισπανός Αλεξ Ρούμπιο, που έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.


Το πρόβλημα για την Ομόνοια είναι στο κέντρο του γηπέδου, όπου η απουσία του Μαργκάσα, μειώνει τις επιλογές. Πιθανοί έντεκα: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μορέιρα, δεξιά στην άμυνα ο Κυριάκου, αριστερά ο Χαραλάμπους στο κέντρο οι Ατράντε, Σερφά, στα χαφ οι Σερζίνιο, Φερναντές, Ατάντα, δεξιά ο Εφραίμ αριστερά ο Πλατινί και στην κορυφή ο Γκικίεβιτς ή ο Ρούμπιο.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Σοφιάν Σερφά, Χοσέ Θερβέρα, Χάρης Κυριάκου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Λεάντρο, Σερτζίνιο, Γκανίου Ατάντα, Ρικάρντο Φερνάντες, Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Γιώργος Εφραίμ, Αντρέ Σκέμπρι, Μπραντάο Αλίπιο, Πλατινί, Τόνι Τέιλορ και Λούκας Γκικίεβιτς.

Source : www.24sports.com.cy

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου