Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια με το Mega

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με το Mega. 

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα γραφεία του καναλιού για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές. 

 Στα τέλη Μαρτίου, λοιπόν, θα τη δούμε στο Just the two Of Us ενώ αναμένονται κι άλλα projects στα οποία θα μπορεί να αξιοποιηθεί, όπως η συμμετοχή της στο ελληνικό Modern Family. Το κανάλι, απέστειλε ένα δελτίο Τύπου, ανακοινώνοντας στα media τη νέα του απόκτηση: Καλωσορίζουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο MEGA. Η συνεργασία μας με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια θα αρχίσει τον Μάρτιο, με την παρουσίαση του μουσικού show «Just the two of us». 

 Όπως δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, «δέχτηκα με χαρά την πρόταση του MEGA γιατί νιώθω ότι αρχίζει μια συνεργασία με πολλές προοπτικές και ανοιχτούς δρόμους». Οπως σημειώνει η Espresso, αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως η πανέμορφη παρουσιάστρια «φλερτάρει», ήδη, με την παρουσιάση ενός βραδυνού μουσικού σόου, που θα βγει στον αέρα από την επόμενη χρονιά, αλλά και με εκείνη της «Πρωινού mou», απέναντι από το πετυχημένο δίδυμο του ΑΝΤ1, Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα. 

 Source : http://elita.philenews.com

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου