Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Νέα τεχνάσματα βρίσκουν καθημερινά οι διαρρήκτες προκειμένου να τρυπώσουν με τον Α ή τον Β τρόπο στα σπίτια μας....

Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες που φτάνουν στα γραφεία του ShowTime-cy,δύο νέα τεχνάσματα είναι ικανά για να... βρουν οι απατεώνες πρόσφορο έδαφος και να αδειάσουν το σπίτι όπου... έβαλαν στόχο. 

Το πρώτο τέχνασμα, ενώ στην αρχή στήνονται κάπου που έχουν οπτικό πεδίο και αφού σίνιαραν κάποιο σπίτι που ενδεχομένως δεν "υπάρχει" κινητικότητα (δεν ανοίγει η πόρτα ή δεν αναβοσβήνουν τα φώτα μέσα σε αυτό) τότε το πλησιάζουν συνήθως τα απογεύματα και χτυπάνε το κουδούνι. Αν με το δεύτερο χτύπημα κανείς δεν απαντήσει ή κανείς δεν ανοίξει την πόρτα τότε μπουκάρουν από κάποιο παράθυρο ή ακόμα και αν είναι σκοτεινό το σημείο από την κύρια είσοδο παραβιάζοντας την πρώτα. 

Το δεύτερο τέχνασμα που πρέπει ο κύπριος πολίτης πρώτον να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και δεύτερον να ενημερώσει ο καθένας μας τους δικούς του ανθρώπους, είναι και το πιο επικίνδυνο.
Συνήθως σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy στήνονται έξω από πολυκατοικίες που έχουν πρόσβαση ή ακόμα και σπίτια ερημικά όπου και ρίχνουν τον κεντρικό διακόπτη παροχής ρεύματος. 

Οταν ο ανυποψίαστος ένοικος του σπιτιού βγει έξω για να πάει να δει γιατί δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι τότε τον περιμένουν και τον χτυπούν προκειμένου να έχουν πλέον άνετη πρόσβαση στο σπίτι. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή πλέον και όσο περισσότερο κάνει το γύρο της Κύπρου τόσο λιγότερα χτυπήματα από απατεώνες διαρρήκτες θα έχουμε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 24

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου