Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο από οπαδό της Ατλέτικο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναπτήρας στο κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο από οπαδό της Ατλέτικο ! (ΒΙΝΤΕΟ)Ενας κίτρινος αναπτήρας χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του Κριστιάνο Ρονάλντο δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ημιτελικού ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ.
Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ κατευθύνονταν προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων του «Βιθέντε Καλντερόν» μετά το τέλος του πρώτου 45λεπτου του δεύτερου αγώνα της «4άδας» του ισπανικού Κυπέλλου. Συνομιλούσε με τον Σέρχιο Ράμος, όταν, λίγο πριν την γραμμή του πλαγίου, δέχθηκε το αντικείμενο και σωριάστηκε στο έδαφος!

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σηκώθηκε, πηγαίνοντας κανονικά στα αποδυτήρια. Λίγο νωρίτερα, στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είχε πετύχει δύο γκολ, με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, στο 7′ (το κέρδισε ο ίδιος) και στο 15′, δίνοντας το προβάδισμα με 2-0 στη «βασίλισσα», η οποία στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 3-0.



Πηγή: http://inandout.com.cy/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ  Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου