Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ... ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Εντοπίστηκαν με μεγάλη ποσότητα της συνθετικής ναρκωτικής ουσίας Νωρίς την Τετάρτη το πρωί «έπεσαν στα χέρια» της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, δύο Ιρανοί που κατείχαν μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας crystal ice.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 37 χρόνων, βρίσκονταν στην περιοχή Λινόπετρας στις 5 το πρωί. Αστυνομικοί της ΥΚΑΝ, στους οποίους είχε διαβιβαστεί σχετική πληροφορία, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο των δύο υπόπτων.



Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 544 γραμμάρια της συνθετικής ναρκωτικής ουσίας και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους διερευνώνται υποθέσεις, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και κατοχή απαγορευμένου φαρμάκου τάξεως Α΄. Οι δύο Ιρανοί οδηγήθηκαν νωρίτερα την Τετάρτη στο Δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προφυλάκισή τους για 8 ημέρες. ant1 cy

Τι είναι το Crystal Ice Meth

Η ναρκωτική ουσία Crystal Meth ή αλλιώς η «κοκαΐνη των φτωχών», κυκλοφορεί στις ΗΠΑ εδώ και 25 χρόνια. ΣτηνΕλλάδα είναι γνωστή ως ice, meth, sise και sisa και «υπόσχεται» γρήγορη και εγγυημένη διέγερση. Το μόνο, όμως, που δεν μπορεί να «υποσχεθεί» είναι ότι ο χρήστης της θα ζήσει. Κι αν ζήσει, η ζωή του πλέον θα είναι αλλοιωμένη, όπως ακριβώς και το πρόσωπό του… Δείτε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία παρουσιάζονται άνθρωποι της διπλανής πόρτας, πριν και μετά τη χρήση του Crystal Meth, αλλά και ένα morph video όπου φαίνεται καθαρά η πορεία προς την κόλαση, η οποία πολλές φορές δεν έχει επιστροφή.

Στην Κύπρο το Crystal Meth έχει γεμίσει ήδη τα στέκια της νεολαίας ενώ η καθημερινή χρήση του προκαλεί αυπνίες και σπάσιμο - γέρασμα του προσώπου. Αρκετοί νέοι το κάνουν χρήση πριν βγουν σε διάφορα νυχτερινά στέκια ενώ προκαλεί ένα είδος διέγερσης χωρίς σκεπτικό κάτι που οι νέοι μετά από αυτό ερωτοτροπούν χωρίς να σκέφτονται αν πρέπει ή όχι να πάρουν τις κατάλληλες προφυλάξεις. Αυτός είναι και ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος μεταδίδονται ασθένειες όπως ηπατίτιδα και AIDS.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου