Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ Bροχερός σήμερα ο καιρός

Ασθενές βαρομετρικό χαμηλό σε συνδυασμό με ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανόν καταιγίδες, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη και σύντομα θα καταστεί ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ αργότερα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Πηγή: http://www.livenews.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου