Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Μπαίνει σε μια νέα εποχή

Από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε νέα εποχή. Ο κύκλος της διοίκησης του Φοίβου Ερωτοκρίτου έχει κλείσει. Η παρουσία του κ. Ερωτοκρίτου στο τιμόνι της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ ήταν απόλυτα επιτυχημένη με αποκορύφωμα την πρόκριση της ομάδας του 8 του Champions League. Ο κ. Ερωτοκρίτου θα παραδώσει τα σκήπτρα στο νέο 10μελές διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόδρομο Πετρίδη.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο HiltonPark και θα αρχίσει στις 17:30. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα κάνει ένα απολογισμό της 5χρονης παρουσίας του και θα αναφερθεί λεπτομερώς στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Από τη μία οι συνεργάτες του Πρόδρομου Πετρίδη ισχυρίζονται ότι το έλλειμα της εταιρείας θα φτάσει στα 4 εκατομμύρια. Από την άλλη η διοίκηση Ερωτοκρίτου και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος Τάκης Αντωνίου ισχυρίστηκε ότι το έλλειμα δεν υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα πάρουν σήμερα και επίσημα το χρίσμα από τους μετόχους της εταιρείας και θα αναλάβουν την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Είναι δεδομένο ότι ο φετινός προϋπολογισμός θα είναι ελλειμματικός ενώ η ομάδα χρειάζεται ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση άρα θα πρέπει να δαπανηθεί ένα σεβαστό ποσό τον Ιανουάριο.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά ο Βινίσιους θα χάσει τους αγώνες με Εθνικό, Άιντραχτ και Ομόνοια. Ο Βραζιλιάνος θα απέχει από τις προπονήσεις για περίπου ένα δεκαήμερο. Με δεδομένη την απουσία του Βινίσιους ανοίγει ορθάνοικτα η πόρτα της ενδεκάδας για τον Κωστάκη Αρτυματά για τον αγώνα με τον Εθνικό. Ο Κύπριος μεσοαμυντικός του ΑΠΟΕΛ είχε μια αρκετά καλή παρουσία με την ΑΕΚ Κουκλιών και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου