Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Υπό κράτηση ο ύποπτος για διαρρήξεις στην Αναρίτα

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών επέβαλε χθες το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον προσώπου , το οποίο είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Ο δράστης είχε πιαστεί επ’ αυτοφώρο μετά από διάρρηξη κατοικίας στην κοινότητα Αναρίτας στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα γυναίκα κάτοικος χωριού της κοινότητας Αναρίτας ενώ έφευγε από την κατοικία της αντιλήφθηκε ένα άτομο να περιφέρεται ύποπτα, Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στο μέρος μετέβη ένας αστυνομικός ο οποίος εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείτο ύποπτα.

Όταν το εν λόγω πρόσωπο αντιλήφθηκε τον αστυνομικό του έπεσε η σιδερένια σκάλα που βρισκόταν έξω από την οικία, και την οποία προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει και στην προσπάθεια του να διαφύγει του έπεσε ένα σακίδιο που κρατούσε, το σακάκι του και ένας κουμπαράς.

Ο αστυφύλακας τον καταδίωξε και παρόλο που ο δράστης του επιτέθηκε κατάφερε να τον ακινητοποιήσει σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Στο μεταξύ ο αστυφύλακας διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως έφερε εκδορά τραχηλικής χώρας και κάκωση δεξιού πήχη καθώς και εκδορές εξωτερικής επιφάνειας του δεξιού γονάτου και έλαβε άδεια ασθενείας μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου