Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Κέρδος οι εμπειρίες

Αρχίζουν την προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας κόντρα στην Ένωση οι παίχτες του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα οφείλει να πάρει άλλη μια νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.

Η ήττα από τη Λάτσιο ουσιαστικά αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Λεμεσού, ωστόσο, όπως πολλές φορές δήλωσε ο Χριστάκης Χριστοφόρου, στόχος δεν ήταν ποτέ η πρόκριση, αλλά να απολαύσει η ομάδα το ταξίδι της, παίρνοντας εμπειρίες που θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια.

Όντως, οι εμπειρίες που αποκομίζει ο Απόλλωνας από τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια είναι πολύ σημαντικές, καθώς η ομάδα κτίζεται ακόμη, οπόταν μπολιάζεται με σημαντικά συστατικά που της προσδίδουν δυναμική.

Η προσοχή θα δοθεί στο πρωτάθλημα, καθώς στόχος είναι να υπάρξει και νέα έξοδος στην Ευρώπη από χρόνου, όπου ο Απόλλωνας, σαφώς πιο έμπειρος, θα μπορέσει να επαναλάβει την πορεία του και γιατί όχι να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Εξάλλου, οι κυανόλευκοι «βγάζουν υγεία» ως ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά. Αν συνεχίσουν έτσι τότε είναι σίγουρο πως θα έλθει και νέα έξοδος στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Στο αγωνιστικό μέρος, αποθεραπεία έκαναν χθες οι παίχτες της ομάδας και από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου». Από το παιχνίδι της Πέμπτης δεν προέκυψε κανένα απρόοπτο, οπόταν όλοι οι παίχτες είναι στη διάθεση του κόουτς. Ο Μπερνάντ Ρομπέρ έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και μετρά πλέον αντίστροφα μέχρι να μπορέσει να ξανά αγωνιστεί.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου