Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Στο μυαλό τους μόνο η νίκη

Η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο Στάδιο με μοναδικό στόχο τη νίκη, κάτι που έχει να πετύχει τα τελευταία τρία χρόνια, μετρώντας σε τρεις αγώνες μια ήττα και δύο ισοπαλίες. 

Η τελευταία επικράτησή της ήταν στις 3 Οκτωβρίου 2010 όταν είχε νικήσει με 3-1 με δύο τέρματα του Οκκά και ένα του Λίσιο. Αναμέτρηση σαφώς πολύ δύσκολη, καθώς η Ανόρθωση θέλει να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ενώ από την άλλη η ΑΕΛ δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα. Η Ανόρθωση για να πετύχει τον στόχο της θα πρέπει να βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της εικόνα. Η εικόνα της απέναντι στην ΕΝΠ δεν ικανοποίησε κανέναν, παρά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Απέναντι στην ΑΕΛ θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία, αγωνιστική πειθαρχία και φυσικά αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να προσέξει τις στημένες φάσεις καθώς εύκολα δέχεται τέρμα, αλλά και επειδή η ΑΕΛ είναι καλή σε αυτό το παιχνίδι.

Το αρχικό σχήμα

Με δεδομένα τα αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα αγωνισθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν ότι τη θέση αυτή θα πάρει ο Παβίσεβιτς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βέγκα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Γκάλαμαζ και Ζόρζε. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικό χαφ θα πάρει φανέλα βασικού ο Μάκος. Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Αλέξα και Γκριγκαλασβίλι στον άξονα. Ο Φοφανά θα είναι στο αριστερό φτερό της μεσαίας γραμμής και ο Κάλβο στο αριστερό. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κολαούτι. 

- Source : http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου