Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συμπλεματοποιούν υπηρεσίες

Τη συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών τους αποφάσισαν οι Δήμοι Λατσιών και Γερίου.

Οι δύο δήμοι πρωτοπορώντας – αναφέρεται σε ανακοίνωση - άνοιξαν ένα σημαντικό κεφάλαιο συνεργασίας, η οποία συνίσταται στην παροχή υπηρεσιών από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λατσιών προς το Δήμο Γερίου.

Οι Δήμαρχοι Λατσιών και Γερίου, Παναγιώτης Κυπριανού και Αργύρης Αργυρού, δήλωσαν πως οι δήμοι επιβάλλεται μέσα από διάφορες συνεργασίες να προσαρμοστούν στα νέα οικονομικά δεδομένα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση. Οι δήμαρχοι, προστίθεται στην ανακοίνωση, εξέφρασαν την ετοιμότητα των δημοτικών τους συμβουλίων να συνεργαστούν έντιμα και ειλικρινά με στόχο να αποδώσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό η αμοιβαία συνεργασία των δύο δήμων και σε βάθος χρόνου να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

“Η Συμφωνία κρίνεται εποικοδομητική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές αφού ο Δήμος Λατσιών θα έχει οικονομικό όφελος από την παροχή τεχνικών υπηρεσιών, ενώ ο Δήμος Γερίου αναβαθμίζει το επίπεδο υπηρεσιών προς τους δημότες του, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πόρους από τη μη δημιουργία πρόσθετης δικής του υπηρεσίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Source : www.politis.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου