Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΛ - Αναζητά τη νίκη που θα της δώσει ώθηση

Ντέρμπι έχουμε σήμερα στη Λεμεσό, καθώς η ΑΕΛ φιλοξενεί στο Τσίρειο την Ανόρθωση (15:00, Cytavision) στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους γαλαζοκίτρινους, που όμως μέσα στην έδρα τους και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η απώλεια της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ερμή και ο τρόπος που αυτή, ήρθε έφεραν μιαν απογοήτευση, σήμερα όμως είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίχτες της ΑΕΛ να κάνουν μια νέα αρχή και να πάρουν ψυχολογική ώθηση.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ αρχίζει σιγά σιγά να δουλεύει με την ομάδα του έτσι όπως θέλει, αν και σίγουρα χρειάζεται χρόνος ακόμη, μέχρι αυτή να φτάσει στο στάδιο που επιθυμεί. Σήμερα μπορεί να υπολογίζει στις βοήθειες του Έντβιν Ουόν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη βασική ενδεκάδα. Όσον αφορά στα πλάνα του, είναι πιθανό να δούμε τον Σα να περνά στο πλάι της επίθεσης και τον Κάσιο να τοποθετείται στην κορυφή:

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1):
Φεγκρούς κάτω από τα δοκάρια, Θεοφίλου - Ουόν στο κέντρο της άμυνας, Καρλίτος - Αϊρόσα ακραία μπακ, Ντεντέ - Νικολάου ανασταλτικοί μέσοι, Σα - Μοντέιρο πλάγιοι επιθετικοί, Μπεμπέ οργανωτής και Κάσιο στην κορυφή.

Κόντρα στην ΑΕΛ θα βρίσκεται με τα χρώματα της Ανόρθωσης ο Ζόρζε Κόστα. Ο Πορτογάλος τεχνικός για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του μετά τον περσινό τελικό κυπέλλου. Είναι μια πρόκληση για τον κ. Πέτεφνα μπορέσει να κάνει την κίνηση - ματ στην «σκακιέρα» του πάγκου, κόντρα σ' έναν τεχνικό που γνωρίζει καλά το υλικό της ΑΕΛ, ίσως καλύτερα και από τον ίδιο τον Βούλγαρο.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου