Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Επέστρεψαν τα χαμόγελα και τώρα… αντεπίθεση

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται κανονικά ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (11/11, 19:00) με την Αλκή στο «άδειο» ΓΣΠ. Μετά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπορντό το κλίμα στον «Αρχάγγελο» έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουν με συνεχόμενες νίκες στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον αγώνα της Πέμπτης όμως τόνισε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είπε χαρακτηριστικά, «υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στον ΑΠΟΕΛ που αδικούν τον εαυτό τους με αποτέλεσμα να αδικούν και την ομάδα».

Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να πάρουν τη νίκη τη Δευτέρα. Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή (ο επόμενος αγώνας θα είναι στις 23/11 κόντρα στη Δόξα) και ο Γιώργος Δώνης θα έχει το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Αλεξάντρου και Καμπράλ είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με την Αλκή και είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθούν. Ο κ. Δώνης ίσως προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Source : 24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου